WAT DOEN WIJ

WAT DOET JM BEWIND & MEDIATION VOOR U

JM Bewind & Mediation begrijpt dat uw geld uit handen geven een lastige keuze is. Dankzij onze jaren ervaring, deskundigheid, professionaliteit kunt u bij ons erop rekenen dat wij u op de juiste wijze kunnen helpen betreft uw financiële situatie. Met ruime ervaring kennen wij bijna elke scenario, weten wij wat wij moeten in doen in verschillende situaties en kunnen wij het juiste adviseren. Verder kunt u dankzij ons digitaal systeem 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar uw bankrekening online volgen. Hiermee zijn wij één van de weinigen die u dit kunnen bieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met verschillende gemeentes en goede doelen. Wij staan voor maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. Daarmee wordt bedoeld dat wij altijd een stap extra doen om de maatschappij te helpen.

 

BEWINDVOERING

Wanneer mensen door ziekte, handicap, leeftijd of andere bijzondere omstandigheden hun financiële zaken niet meer zelf kunnen of willen regelen, kan er ondersteuning worden geboden vanuit JM Bewind & Mediation. Wij zorgen ervoor dat uw zaken op een zorgvuldige en professionele wijze worden beheerd. Met een persoonlijke benadering gaan wij voor u aan de slag. Bent u niet in staat om uw eigen financiën te beheren, dan komen wij er samen uit.

 ONS ADVIES HELPT

Iedereen is uniek. Daarom stellen wij gezamenlijk een plan van aanpak op. Op die manier is het plan volledig afgesteld op de persoonlijke situatie. Deze persoonlijke benadering zorgt voor wederzijds vertrouwen en een helder beeld.