WIE ZIJN WIJ

WIJ ZIJN JM Bewind & Mediation

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewindvoering. Wij doorzien wat het voor u betekent om de financiën uit handen te geven. Wij bieden daarom op professionele en betrokken wijze ondersteuning aan mensen die door bijzondere omstandigheden hun financiën (tijdelijk) niet meer kunnen regelen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewindvoering. Wij doorzien wat het voor u betekent om de financiën uit handen te geven en bieden daarom professionele en deskundige bewindvoering aan. Wij voelen ons betrokken bij uw situatie en bieden daarbij steun aan u aan, zodat u, uw financiën weer op orde kunt krijgen.

Alle noodzakelijke financiële handelingen voeren wij voor u uit. Hierbij kunt u denken aan het begeleiden bij het opstellen van een verzoekschrift tot aan onderbewindstelling, het controleren van uw inkomsten tot aan het uitvoeren van uw betalingen en aanvragen van toeslagen.

ONZE WERKWIJZE

JM Bewind & Mediation werkt structureel en uniek, omdat elke cliënt die wij hebben uniek is. De structuur brengen wij terug in onze werkwijze door middel van just in time te communiceren en u op tijd betrokken te houden. Wij handelen vanuit betrokkenheid, open, respectvol, eerlijk en op een transparante manier. Wij maken vanaf de start duidelijke afspraken en stellen deadlines op, zodat er een goede wisselwerking en meerwaarde aan beide kanten ontstaat. Wederzijdse vertrouwen en voldoende communicatie zijn belangrijke factoren die voorkomen in onze werkwijze. Deze 2 factoren spreken een grote rol in de samenwerking die wij hebben met u. Om een waardevolle en kwalitatieve samenwerkingsrelatie voort te zetten is het belangrijk om goed te communiceren, op maat te communiceren en ons (maar ook u) strikt aan de afspraken te houden.